Workshopok

Olvasási idő: 2 perc


A workshopokon résztvevő családok írták…

“Mindenkinek jó szívvel ajánlom Csenge “szobatisztaság workshop”-ját, akár előtte áll, akár a folyamat közben van vagy tapasztal nehézségeket. Az előadás összeszedett, lényegretörő, mégis kellőképpen részletes is volt. Végig volt lehetőség kérdezni, aminek köszönhetően a kritikus helyzetek átbeszélése is megtörtént és ez különös biztonságérzetet adott.
Mi Csengének köszönhetően bele is vágtunk a folyamatba!
Köszönjük!”
Nari


“Köszönöm a sok információt és a megerősítést! Nagyon praktikus és lényegretörő volt. Nyilván minden gyermekben másképp zajlik a folyamat, de tényleg minden szituációt ismertettél velünk. Sokkal magabiztosabnak érzem magam, voltak kételyeim, hogy jól csinálom-e, hogy merre tovább. Valószínűleg ezt a pozitív megerősítést a kisfiam is megérzi majd! Nagyon köszönöm, csak így tovább!”
Kinga


“A ws nagyon alaposan kitért a szobatisztaság alapjaira, annyira, hogy én szemèly szerint minden bennem felmerült aggályra, kérdésre választ kaptam az előadás alatt. Klassz gyakorlati példákat hallhattunk, melyek megkönnyítik a téma megértését és a szobatisztaságra nevelést. Köszönöm!”